"Wij laten beelden tot leven komen."

Ik ben tekstblok. Klik op de knop Bewerken om deze tekst te wijzigen. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Diensten

Dronebeelden

Met Flandersfilm zorgen we voor filmische beelden. Van 4K DJI drone kwaliteit tot het vliegen door je video met de FPV (First Person View) look. Onze gediplomeerde dronepiloten zijn getraind om te vliegen als echte professionals en geven je een blik in de lucht. Ontdek het nu en neem contact met ons op als je je video wilt laten opvallen met prachtige arial beelden.

Video-inhoud

Flandersfilm is een videoproductiebedrijf van hoge kwaliteit. Een goede video is een belangrijk ingrediënt om je merk of bedrijf te laten opvallen in de hedendaagse maatschappij. Samen met jou bespreken we welk type video je wilt: Zakelijk, interview, film... We begeleiden onze klanten van A tot Z bij het maken van een video. Neem nu contact met ons op en laten we jouw video maken!

Fotografie

Laat ons jullie speciale moment vastleggen.

Flandersfilm biedt kwaliteitsfoto's gaande van straatfotografie tot huwelijksfotografie. Gedreven door een oog voor perfectie gaat onze fotograaf voor de beste foto's voor uw bedrijf, evenement of andere... Neem contact op met Flandersfilm als u uw momenten voor altijd wil vastleggen.

3D visuele rondleidingen

Om echt te weten hoe een winkel, stad of gebouw aanvoelt, maken we 3D Visual Tours. Deze Visual Tours geven klanten de mogelijkheid om een hele 3D plattegrond van hun eigen zaak of stad te genereren. We maken 3D tours door een hele stad en implementeren bars, restaurants of vrijetijdsactiviteiten. Heb je een mooi inzicht nodig in je bedrijf of stad? Neem contact met ons op en wij zorgen ervoor.

Over ons

Pierre Gryp

Pierre Gryp is afgestudeerd in Journalistiek en Videoproductie. "Tijdens mijn studies heb ik veel interesse en gevoel voor storytelling gekregen. Uiteindelijk heb ik stage gelopen bij Geronimo Productions in Antwerpen. Daar werkte ik als producer voor verschillende programma's, die werden uitgezonden op de nationale televisie. Ik geloof nog steeds in het oude gezegde 'een beeld zegt meer dan duizend woorden'." Pierre werkt binnen FlandersFilm als regisseur, storyteller en editor.

Wat mensen zeggen?

Onze geweldige klanten

Vooruitstrevende  technologie voor toonaangevende merken

Neem contact op

Laat een bericht achter

Groeningelaan 52/1, 8500 Kortrijk

BTW:

BE 0700 949 912

(+32) 495 43 05 25

(+32) 495 43 48 83